.  » αρχική σελίδα

Τα βιβλία του Δημήτρη Λιμπερόπουλου

Αμαρτίες γονέων (Πατάκης 2000)


Η γιαγιά και η μάνα κληροδότησαν στην Αθηνά ασύστολο σεξ. Τρεις γυναίκες, τρεις γενιές, η ίδια κατάρα...

αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους

"Πρόσεξε χρυσό μου, γιατί ο Λούης είναι επαγγελματίας εραστής και στο Παλάς Οτέλ τον πληρώνουν για να περνούν όμορφα κάποιες πλούσιες χήρες, την προειδοποιεί η μητέρα της. Πρόσεξε. Τι να προσέξει η Χριστίνα... Εδώ δεν είχε φυλαχτεί η μάνα της από κάτι τέτοια καμάκια... Αυτή είναι ελεύθερη κοπέλα που ζητάει το κορμάκι της αρσενικό. Του δίνεται αμέσως, κι όταν διαπιστώνει ότι ο Λατίνος εραστής είναι αρσενική πόρνη, επιχειρεί να τον αποκόψει από τις άλλες, με το αζημίωτο..."

«Η Χριστίνα κάνει αρπαχτές με σταρ, όπως ο Τζακ Νίκολσον και ο Γουόρεν Μπίτι, αλλά και με ζιγκο λό της δεκάρας. Διάσημοι και λεχρίτες περνάνε από τα σεντόνια της και η έμπιστη καμαριέρα της δεν ξέρει σε ποιούς να ζητήσει αυτόγραφο και ποιούς να προσέχει μην ξεβιδώσουν τα χρυσά πόμολα της κρεβατοκάμαρας...»

«Όταν η Τίνα καταλαβαίνει ότι ο άντρας της εξακολουθεί να της παριστάνει τον κουρασμένο καβαλάρη -ενώ καλπάζει με διάφορες περαστικές φοράδες- το παίρνει απόφαση: θα ψάξει κι αυτή να βρει τον καουμπόη της, για να καλπάσουν μαζί... Κοντεύει τα τριάντα, κι ως τώρα δεν έχει κάνει έρωτα με άλλον άντρα. Μια από τις φίλες της, η Τζιν Ραιλάντερ, την πειράζει πως αντέχει να τρώει συνεχώς το ίδιο φαγητό. Αλλά όταν η Τίνα την κάνει τσακωτή με τον Αρη, η ξεδιάντροπη δικαιολογείται ότι ήθελε να δοκιμάσει από περιέργεια, να δει αν ήταν τόσο νόστιμο το φαγητό που εκείνη έτρωγε συνεχώς δώδεκα χρόνια..

«Στη πάνω βεράντα της βίλας είναι και τα τέσσερα παιδιά του Ρουσέλ και κουνάνε τα χεράκια τους, αποχαιρετώντας την Μαρί που απέλυσε ο πατέρας τους. Συγκινημένη σηκώνει η καμαριέρα το χέρι της και καθώς αποχαιρετάει τα παιδιά, βλέπει την Αθηνούλα να κοιτάζει τον ουρανό και να της δείχνει κάτι... Ένα χνουδάτο σύννεφο στέκεται πάνω από τη βίλα...Η Μαρί καταλαβαίνει ότι το κουτορνίθι της θέλει να της πει ότι ο παππούς, η γιαγιά, και η μανούλα της, την παραστέκουν από ψηλά...» Ευχές γονιών προστατεύουν τέκνα» ψιθυρίζει συγκινημένη η καμαριέρα και κάνει το σταυρό της...»

 

:: επιστροφή στα βιβλία :: στείλε μου το μήνυμά σου ::

 

:: αρχική :: προφίλ :: επικοινωνία ::

© Δημήτρης Λιμπερόπουλος :: ...Webmaster :: developed & hosted by Hyper Center