.  » αρχική σελίδα

Videos - Ντοκουμέντα

Σύντομα κοντά σας!


Τα χρόνια περνούν, οι άνθρωποι φεύγουν, αλλά για κάποιους έχουν μείνει οι συνεντεύξεις, οι φωτογραφίες και οι εικόνες τους σε βίντεο. Μιλάω μαζί τους κρατώντας ένα μικρόφωνο ή μπροστά στη κάμερα. Όπως με τον σύζυγο της Μαρίας Κάλλας Τζιοβάνι Μενεγκίνι, που τον έχω μπροστά στη κάμερα της ΕΡΤ, μαζί με το διάσημο λυρικό καλλιτέχνη της Σκάλας του Μιλάνου Νίκο Ζαχαρίου, ως διερμηνέα, που μιλάει για την ντίβα και λούζει πατόκορφα τον Ωνάση.

 

Ακόμη, ο πατέρας της Κάλλας Γεώργιος Καλογερόπουλος, αναφέρεται στο δεσμό της με τον μεγαλοεφοπλιστή. Ο ηθοποιός - θρύλος Πέτρος Κυριακός, μου λέει πως είδε παιδάκι τον μυθικό Σπύρο Λούη να μπαίνει νικητής στο στάδιο, η Γεωργία Βασιλειάδου, στην τελευταία της συνέντευξη (σε τηλεοπτική εκπομπή μου) αναφέρεται στη ζωή της, την Κοτοπούλη, την Κυβέλη, τον Βεάκη και τα θεατρικά μπουλούκια.

 

Ακόμη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ σε μια εξομολόγηση - αγανάκτηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που μόλις του έχει αναγγείλει ότι χωρίζουν.

 

Και η Μαρινέλα με τον Βοσκόπουλο, και τι δεν λένε για την καριέρα τους και τον γάμο τους - έκπληξη...

 

Τέλος, έχω διασώσει, στις τηλεοπτικές εκπομπές μου "Αθώος ή ένοχος" το Θανάση Βέγγο, τον πατέρα της Κάλλας, τον Φέρεντς Πούσκας κ.α.

 

Συγκλονιστική είναι η δίωρη εξομολόγηση της θρυλικής Ζωζώς Νταλμάς, πρωταγωνίστριας όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της τουρκικής οπερέτας, ερωμένης του Κεμάλ Ατατούρκ.

 

Σύντομα κοντά σας!

 

στείλε μου το μήνυμά σου

 

:: αρχική :: προφίλ :: επικοινωνία ::

© Δημήτρης Λιμπερόπουλος :: ...Webmaster :: developed & hosted by Hyper Center