.  » αρχική σελίδα

 :: Επιλέξτε θέμα προς προβολή ::Φωτορεπόρτερς
  η μεγάλη σχολή φωτορεπορτάζ και πρέφας...

Η μεγάλη σχολή του φωτορεπορτάζ εδρεύει στη στοά Πρωίας, στο γραφείο των Ηνωμένων φωτορεπόρτερ. Συχνάζω εκεί και βγάζω θέματα, απο τους ποδοσφαιριστές, αθλητές και καλλιτέχνες. που έρχονται να πάρουν τις φωτογραφίες τους. Στο διπλανό  καφενεδάκι, παίρνω τα πρώτα μαθήματα πρέφας και στο πατάρι του, κάποιες νύχτες  Σαββάτου , παρακολουθώ σεμινάρια για   πόκα. και χαρακίρι..

image110image108 image114 image112

Οι Ηνωμένοι φωτορεπόρτερ Τριανταφύλλου, Φωτεινόπουλος, Μάρτογλου, Φλώρος. * Ο γενάρχης του φωτορεπορτάζ Πέτρος Πουλίδης, με τον Ιορδάνη Καπασακάλη και  μένα. * Η νεαρή Αμερικάνα Τζιλ,  ρωτάει τον  γερο  Σπύρο  Μελά, τι άλλο θέλει απο τη ζωή κι΄εκείνος την αρπάζει, τη φιλάει στο στόμα και μετά της λέει: Αυτό θέλω!  * Πρέφα με τον φίλο Νίκο Ρατσιάτο, υπό το βλέμμα ειδημόνων της στοάς, ράφτη και κουρέα, και  του νεαρού Αντώνη, άρτι αφιχθέντος από την επαρχία, για να μαθητεύσει στο φωτορεπορτάζ  και όχι μόνο...

image116

  Συναδέλφωση αθλητικογράφων και φωτορεπόρτερ στα Επτά  αδέλφια. Οι περισσότεροι έχουν φύγει. Από αριστερά: Δ. Λιμπερόπουλος,Ν. Ρατσιάτος, Β. Φουντουκίδης, Στ. Γρατσίας, Γ. Λιβέρης, Ν. Καλογερόπουλος, Β. Χατζηγιάννης, Δ. Φλώρος, Π. Δεληκάρης, Κ. Ποιητίδης, Απ. Αρμάου, Δ. Καπλάνογλου, Τ. Μηχαηλίδης, Δ. Φωτεινόπουλος, Α. Βλασσόπουλος.

 


προστέθηκε στις: Τετάρτη 11.02.2015

 
 

:: αρχική :: προφίλ :: επικοινωνία :: εικόνες

© Δημήτρης Λιμπερόπουλος :: ...Webmaster